Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell torna a oferir el curs de monitor de lleure, enguany en línia

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell torna a oferir el curs de monitor de lleure, enguany en línia

La formació, a càrrec de l'Escola Forca, es farà de manera telemàtica del 3 al 24 d’agost. Les inscripcions es poden fer mitjançant l'Oficina Jove de l'Alt Urgell
Centre Cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell
20/07/2020 14:55

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell torna a oferir el curs de monitor de lleure, a càrrec de l’Escola Forca. Enguany s’impartirà en línia, atesa l’actual situació sanitària provocada per la COVID-19. Les dates seran del 3 al 24 d’agost.

En una de les seves primeres intervencions, el nou regidor de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Joan Llobera, ha explicat que des de la regidoria de Joventut, i amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, volen "continuar sent una comarca referent en la formació dels joves en el lleure". Llorera subratlla que "la situació actual no ens atura" i per aquest motiu ofereixen aquest cursa mitjançant internet.

La proposta s’adreça a majors de 18 anys que estiguin interessats a formar-se en l’àmbit de l’educació en el lleure, tot seguint la normativa vigent de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (DGJ). Per al correcte desenvolupament, és necessari que l’alumne disposi d’accés a Internet i ordinador portàtil amb altaveus i so. El curs consta de 150 hores d’etapa lectiva i 160 hores d’etapa de pràctiques.

Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al 973355608, amb un whatsapp al 607866902 o bé enviant un correu a alturgell@oficinajove.cat. El preu és de 220€. Si l’alumne disposa del Carnet Jove, obtindrà un descompte d’un 10%. Els veïns i veïnes de l’Alt Urgell tenen preferència a l’hora de prendre-hi part, tot i que en ser modalitat en línia està obert a tothom.

Mostrar formulari de contacte