Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu lliura 11 claus dels nous horts socials a persones en situació vulnerable

L’Ajuntament de la Seu lliura 11 claus dels nous horts socials a persones en situació vulnerable

Vuit parcel·les s'han concedit a famílies, dues als alumnes del PFI-PTT i els dues restants a la Unitat d'Escolarització Compartida. La nova parcel·la està ubicada a la partida de Sant Ermengol

Lliurament de claus del nou terreny d'horts socials de la Seu
Lliurament de claus del nou terreny d'horts socials de la Seu
07/06/2024 17:30

L’alcalde de la Seu, Joan Barrera, i la tinent d’alcalde d’Acció Social, Christina Moreno, han lliurat aquest divendres 11 claus corresponents als nous horts socials situats a la partida de Sant Ermengol, a la part est del municipi. 

D’aquests horts, vuit s’han atorgat a famílies en situació de vulnerabilitat social, mentre que dos més s'assignen als alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT); i els dos restants, als alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), tal i com regulaven les bases de la darrera convocatòria. 

Aquest nou terreny, d’uns 3.000 m2, engloba un total de 39 parcel·les per conrear, amb una superfície d'entre 43 i 45m2 cadascun i que ja estan llaurats per poder ser conreats. Christina Moreno ha remarcat la importància de l’"ús terapèutic" que poden tenir aquests horts per a les persones que els conrearan, de cara a "promoure un projecte social que contribueixi a la qualitat de vida de les persones més vulnerables o amb circumstàncies especials, i alhora fomentar el progrés equilibrat i sostenible del nostre municipi”. 

Nova convocatòria a la tardor

L'Ajuntament ha avançat que aquest mes d’octubre vinent s’obrirà una nova convocatòria per adjudicar més espais d'aquests d’horts socials, que en aquest cas estarà adreçada només a gent gran. Des de fa uns quants anys aquest col·lectiu ja disposa d'un espai amb deu parcel·les a la zona de l'Horta del Valira, que també es concedeixen per concurs públic a persones que no disposen d'un terreny propi.

Mostrar formulari de contacte