Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Vansa i Fórnols publica les bases per a l'adjudicació de 7 pisos de lloguer en règim de protecció oficial

L'Ajuntament de la Vansa i Fórnols publica les bases per a l'adjudicació de 7 pisos de lloguer en règim de protecció oficial

Es podran consultar a partir de dilluns vinent. Els habitatges estan ubicats en un edifici al poble de Cornellana

Edifici al poble de Cornellana (Foto: Ajuntament de la Vansa i Fórnols)
Edifici al poble de Cornellana (Foto: Ajuntament de la Vansa i Fórnols)
29/06/2023 17:55

Dilluns vinent, 3 de juliol, l’Ajuntament de la Vansa i Fórnols publicarà les bases que han de regir l’adjudicació de 7 pisos, amb els corresponents trasters i garatges, en règim de lloguer sotmès a la normativa de protecció oficial. Els habitatges estan ubicats al poble de Cornellana en un edifici, conegut com l’Hortal, que ha estat adquirit pel consistori alturgellenc amb aquesta finalitat.

Les bases estableixen uns requisits específics per poder accedir a aquests pisos, ja que l’Ajuntament vol que els futurs llogaters siguin persones que visquin tot l’any a la vall i que treballin també a la zona. Una altra de les preferències és que siguin joves amb fills amb edat escolar o sense fills. I és que l’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir al repoblament del municipi, el qual té una extensió de 106 km 2 i una població de 166 habitants distribuïda en 11 pobles, de tal manera que la densitat és de tan sols 1,6 habitants per km 2 .

En el nou cartipàs municipal, el consistori de la Vansa i Fórnols ha creat la regidoria de Repoblament amb la finalitat de fer del municipi un lloc atractiu per anar-hi a viure. A més, destaca que la vall de la Vansa i Tuixent disposa de serveis bàsics com escola i consultori mèdic i bona connexió de fibra.

Publicació de les bases

Les bases per a l’adjudicació dels pisos de Cornellana apareixeran publicades dilluns vinent a Butlletí Oficial de la Província (BOP), al tauler d’edictes electrònic de l’Ajuntament de la Vansa i Fórnols i al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte