Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Alt Urgell emprèn el programa 'Fem Ocupació per a Joves'

L’Alt Urgell emprèn el programa 'Fem Ocupació per a Joves'

L’objectiu de la iniciativa és la inserció laboral de nois i noies de 18 a 29 anys. El Consell Comarcal fa una prospecció empresarial per conèixer les necessitats formatives i de contractació al territori

Programa 'Fem Ocupació per a Joves' a l'Alt Urgell
Programa 'Fem Ocupació per a Joves' a l'Alt Urgell
09/05/2018 17:35

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell implementarà enguany un nou programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya, anomenat "Fem Ocupació per a Joves". L’objectiu d’aquest projecte, finançat a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, és la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys, inscrites prèviament al Registre de Garantia Juvenil, en situació d’atur i prioritàriament amb experiència professional.

La iniciativa s’adreça a persones joves que disposen del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, de Batxillerat o d’un Cicle Formatiu de grau mig. També a aquells joves que, malgrat no disposar d’alguna d’aquestes titulacions, tenen la corresponent equivalència a efectes laborals o acadèmics. El programa els proporcionarà, entre d’altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball.

Cadascuna de les persones joves que participin en la proposta rebrà les següents actuacions ocupacionals: experiència professional mitjançant contracte laboral i formació vinculada, a més d'orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Cerca d'empreses interessades

Prèviament al desenvolupament d’aquestes actuacions, el Consell Comarcal està realitzant tasques de prospecció empresarial amb la finalitat de conèixer les necessitats formatives i de contractació de les empreses del territori. Els negocis interessats poden respondre l’enquesta a través d'un enllaç web.

Les persones que vulguin rebre més informació de les condicions del programa, poden adreçar-se a la tutora del programa, a través del (Lourdes Carchat) o bé del telèfon 973 35 57 98 – CETAP (Pl. De les Monges, Edifici Les Monges, 3a Planta, la Seu d’Urgell).

Mostrar formulari de contacte