Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell torna a estar obert per a visites presencials

L’Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell torna a estar obert per a visites presencials

Cal sol·licitar cita prèvia i s'establirà un registre d'accés a l'edifici. Serà obligatori seguir els protocols de mesures de prevenció i seguretat
01/06/2020 16:30

L’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell ha reobert aquest dilluns al públic per a les visites presencials. L'accés a l'equipament es farà sota unes estrictes mesures de seguretat i higiene per garantir la salut tant dels usuaris com dels treballadors. Les persones interessades a utilitzar les dependències i el serveis hauran de demanar cita prèvia a través del correu electrònic o bé el telèfon 973 35 01 31.

L’usuari haurà de comunicar, mitjançant aquests canals, i amb un mínim de 24 hores d’antelació, la sol·licitud d’accés a la consulta presencial, tot indicant el nom, el DNI, la data, l'hora i la durada aproximada de la visita. Així mateix, per facilitar la preparació de la consulta, s'haurà de fer constar -si és possible- la documentació que es vol consultar.

L'horari d’obertura al públic serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i l'aforament a la sala de consulta s'estableix que serà d’un màxim de 3 persones de forma concurrent. La persona usuària haurà de fer la seva comanda de consulta prèviament i l’arxiu la servirà el dia i hora indicat. En el cas que els documents que es demanin estiguin en quarantena, l’arxiu haurà d’informar d’aquesta circumstància i indicar en quin moment estaran disponibles.

Protocol de seguretat

Quan accedeixi a l'equipament, el visitant haurà de seguir les indicacions de prevenció i seguretat sanitàries establertes per l’arxiu. En aquest sentit, se li requerirà que porti mascareta pròpia. L’arxiu posarà a disposició de l’usuari gel hidroalcohòlic i guants d’un sol ús. Caldrà mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres entre les persones que fan ús de la sala de consulta.

Les consultes presencials sempre hauran de ser individuals i no estarà permès el fet de compartir un mateix document per part de dues o més persones alhora. Els usuaris hauran de portar els seus propis estris d’escriptura, que en cap cas hauran de compartir amb altres persones concurrents.

Pel que fa als ordinadors o d’altres equipaments de sala de consulta, no podran ser utilitzats pels usuaris. Els visitants hauran de fer ús dels seus ordinadors personals, que podran connectar-se a la xarxa durant la seva estada al centre. Finalment, l’usuari haurà de procedir a la neteja de guants amb gel desinfectant, cada vegada que surti i torni a entrar a la sala de consulta (períodes de descans i/o utilitzacions dels lababos).

  • Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
  • Mesures de prevenció als arxius

Mostrar formulari de contacte