Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Amics de la Vall de Caboet estrena web

L'Associació d'Amics de la Vall de Caboet estrena web

L'objectiu és donar a conèixer el seu projecte, el llegat de la vall de Cabó i les activitats que duen a terme durant tot l'any. L'entitat alturgellenca va néixer l'any 1987 i compta amb 112 socis

Pàgina web de l'Associació d'Amics de la Vall de Caboet
Pàgina web de l'Associació d'Amics de la Vall de Caboet
22/11/2021 13:42

L'Associació d'Amics de la Vall de Caboet ha posat en marxa un web amb la finalitat de donar a conèixer el seu projecte, el llegat de la vall de Cabó i les activitats que es duen a terme durant tot l’any. L'objectiu és arribar al màxim de persones interessades en el patrimoni que difonen.

L'entitat destaca que tot i que fa temps que s'era conscient de la necessitat de tenir una pàgina a Internet, ha estat arran de darreres jornades de portes obertes que s'han adonat que "són molts els visitants que necessiten contactar amb nosaltres perquè tenen coneguts que també volen descobrir el nostre llegat".

L’Associació d’Amics de la Vall de Caboet va néixer l’any 1987 amb l’objectiu de cuidar, preservar i divulgar el patrimoni de la Vall de Cabó. Actualment compta amb 112 socis i entre les accions més destacades que l’entitat ha tirat endavant al llarg de la seva història destaquen la restauració de l’església romànica de Sant Serni i la representació teatral de l’Arnaldeta de Caboet. 

Des de l’any 2014, en què es va col·locar una peanya dins el temple romànic de Sant Serni per acollir un facsímil del manuscrit dels Greuges de Guitard Isarn de Caboet -un dels documents més antics en llengua catalana, datat del 1105-, l'entitat s’ha bolcat en la seva difusió. El projecte es va ampliar l’any 2017 amb la instal·lació a l'interior de l'església alturgellenca de 4 plafons explicatius que informen sobre el monument, el llinatge dels Caboet i els Greuges.

ACCÉS A LA PÀGINA WEB

Mostrar formulari de contacte