Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Escola Municipal de Música de la Seu celebra la 5a Setmana Cultural

L’Escola Municipal de Música de la Seu celebra la 5a Setmana Cultural

Els actes tindran lloc entre aquest dimarts i dijous, amb tallers i activitats adreçats tant a l’alumnat del centre com al públic en general
Concert dins de la Setmana Cultural de l'EMM de la Seu
05/03/2018 20:05

Des d'aquest dimarts i fins dijous, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell celebra la seva cinquena Setmana Cultural amb una programació plena d’activitats adreçades tant a l’alumnat del centre com al públic.

Quant als actes reservats als alumnes, aquest dijous hi haurà els tallers sobre la cantata 'La Fada de Dringuen Dingue', per a nens i nenes de sensibilització, que interpretaran al Teatre Kursaal de Manresa amb alumnes de les escoles de la Catalunya Central. També hi haurà tallers sobre la història i manteniment d'instruments que es poden cursar a l’Escola de Música; sobre percussió 'Drumcircle, impartit per Santi Carcasona; i d’improvisació amb l’acordió a càrrec de Josep Vilarrubla, entre d'altres.

En les activitats obertes al públic, aquest dimarts hi ha un taller del Cor de Noies, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala de la Immaculada; el taller de Gospel, dimecres a 2/4 de 6 de la tarda; el Concert-Assaig de la Big Band, també dimecres a 3/4 de 8 del vespre, o el concert de l’Orquestra Simfònica, dijous a les vuit del vespre,  ambdós a la sala d’audicions de l’Escola de Música.

A més a més, i per segon any,  l’escola oferirà concerts al Taller Claror (dimecres) i al Centre de Dia de la Fundació Sant Hospital (dijous), amb l’objectiu d’apropar la música a col·lectius amb mobilitat reduïda per tal que puguin gaudir-ne de la mà dels alumnes. En aquest sentit, des de l’escola es vol agrair la bona disposició dels tres centres cap aquesta proposta.

Presentació-concert: titulacions de músiques actuals

També en el marc de la setmana cultural, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, juntament amb l’Escola Superior de Música (ESM) Jam Session, han organitzat per aquest dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda a la sala la Immaculada, una presentació-concert sobre les titulacions de músiques actuals. Aquest acte anirà a càrrec de Luis Blanco (director) i Jeroni Pagan (cap d’estudis) de l’ESM Jam Session. Aquest centre, fundat l’any 1998, va assolir omplir un gran buit docent en l’àmbit d’estudis superiors i oferint l’únic títol superior de música en les especialitats d’interpretació, pedagogia i sonologia en l’àmbit de les músiques avançades, noves tendències i en rock.

En acabar la presentació, hi haurà un concert dels grups de combos de les escoles municipals de música de la Seu d’Urgell i de Puigcerdà, acompanyats per Luis Blanco i Jeroni Pagan. Tant la conferència com el concert són oberts al públic en general.

Mostrar formulari de contacte