Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’IDAPA i la Taula de treball Camins de Cerdanya treballen per a la promoció del senderisme

L’IDAPA i la Taula de treball Camins de Cerdanya treballen per a la promoció del senderisme

La setmana passada es va dur a terme la primera presentació al territori del mètode SENDIF per determinar el grau de dificultat dels itineraris a peu

Reunió de l'IDAPA i la Taula de treball de Camins de Cerdanya (Foto: Consell Comarcal de Cerdanya)
Reunió de l'IDAPA i la Taula de treball de Camins de Cerdanya (Foto: Consell Comarcal de Cerdanya)
17/02/2016 11:17

La setmana passada va presentar-se a l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) la Taula de treball Camins de Cerdanya, formada per ens públics i empreses privades amb l'objectiu de treballar conjuntament en la creació d'una destinació turística que englobi totes les activitats que es poden realitzar als senders de la comarca: caminar, córrer, muntar a cavall o anar en bicicleta, entre d'altres.

L'IDAPA obria així una tanda de reunions amb les sis comarques pirinenques per presentar el mètode SENDIF. La classificació serveix per determinar el grau de dificultat dels itineraris a peu i pot ser molt útil per a professionals del turisme i el senderisme. El mètode s’ha materialitzat en una guia de criteris i en unes icones gràfiques.

Durant la reunió de dimecres, 10 de febrer, a la que també hi va assistir el president del Consell Comarcal de Cerdanya, Ramon Moliner, es van compartir experiències i línies de treball actuals i futures. Camins de Cerdanya ja ha convidat l’IDAPA a formar part de la seva taula de treball.

Durant els propers mesos estan previstes diferents reunions per tal de preparar l'estratègia per aconseguir crear i posicionar la Cerdanya com a destinació turística tant a nivell nacional com internacional.

Mostrar formulari de contacte