Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove de l’Alt Urgell obre dilluns les inscripcions per a tres cursos i una càpsula formativa de lleure

L'Oficina Jove de l’Alt Urgell obre dilluns les inscripcions per a tres cursos i una càpsula formativa de lleure

Els tràmits es podran fer a través d'Internet a la pàgina web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Les propostes combinen la presencialitat i la via telemàtica
Pack Lleure Primavera 2022
10/03/2022 13:55

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell obrirà dilluns vinent, 14 de març, les inscripcions per a l’oferta formativa Pack Lleure Primavera 2022, que es compon de tres cursos i una càpsula formativa.

Les propostes que s'ofereixen són el curs de monitor/a de lleure (modalitat presencial, 150 hores i 160 hores de pràctiques); el curs de premonitor/a en el lleure (modalitat presencial de 20 hores) i el curs de vetllador/a d’infants amb necessitats educatives específiques (modalitat semipresencial, de 20 hores). La càpsula formativa se centrarà en la diversitat funcional i el lleure (modalitat presencial, de 8 hores).

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Joan Llobera, ha explicat que l'OJAU programa aquest paquet formatiu "com cada primavera" amb l'objectiu que el jovent de la Seu "pugui ampliar els seus coneixements en el món del lleure".

Inscripcions

Els cursos tenen places limitades. Les inscripcions es podran fer directament des del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Per a més informació o per aclarir qualsevol dubte, les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell trucant al telèfon 973 355 608; a través del WhatsApp 607 866 902 o bé al correu electrònic

Oferta formativa

El curs de monitor/a de lleure, s’adreça a joves a partir de 18 anys, i es realitzarà el 2, 3, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 23, 24 i 30 d’abril, i el 7 i 8 de maig. S'impartirà a l’Alberg de Joventut La Valira. La formació compta amb una etapa lectiva 150 hores, amb activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil (40 hores presencials i 20 hores online); processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil (20 hores presencials i 10 hores online), i tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure (40 hores presencials i 20 hores online), a més d'una etapa de pràctiques de 160 hores (mòdul de pràctiques professionals no laborals de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil en qualsevol casal de la comarca que tingui un/a director/a de lleure). El preu  és de 220 euros. Es pot obtenir un descompte del 10% amb el Carnet Jove.

Pel que fa al curs de premonitor/a, s’adreça a joves de 16 a 18 anys, amb un total de 20 hores, i s’impartirà de manera presencial de l’11 al 14 d’abril. L’horari serà de 9.30 a 13.30 hores, al Centre Cívic L’Escorxador. El preu és de 38 euros.

D'altra banda, el curs de vetllador/a d’infants amb necessitats educatives específiques, que també s’adreça a joves a partir de 18 anys, s’impartirà del 7 a l’11 de juny. La formació té un total de 20 hores (12 hores en modalitat online i 8 hores presencials), que es desenvoluparan en tres blocs diferents: la figura de/la vetllador/a (Bloc 1), contextualització de l’àmbit d’intervenció del/la vetllador/a (Bloc 2), i aprenentatge i desenvolupament (Bloc 3). El preu és de 65 euros. 

La darrera proposta és la càpsula formativa ‘Diversitat funcional i lleure’, que s’adreça a joves a partir de 16 anys. Tindrà lloc el 14 i 21 de maig, de 9.30 a 13.30 hores, de manera presencial a l’OJAU (edifici de l’Escorxador). El preu és de 30 euros.

 

Mostrar formulari de contacte