Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Oficina Jove de l’Alt Urgell obre les inscripcions per a cursos sobre el món del lleure

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell obre les inscripcions per a cursos sobre el món del lleure

El Pack Lleure 2019 ofereix classes de vetllador d’infants amb necessitats especials, de monitor de lleure i de primers auxilis bàsic, i un taller de prevenció i abordatge de l’abús sexual en l’educació en el lleure
Pack Lleure a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell
30/04/2019 19:25

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha obert les inscripcions per a l’oferta formativa Pack Lleure 2019, que es compon de 3 cursos i 1 taller relacionats amb el món del lleure. Les formacions, que tenen places limitades, són: un curs de vetllador d’infants amb Necessitats Educatives Especials (NEE), un curs de monitor de lleure, un curs de primers auxilis bàsic i un taller de prevenció i abordatge de l’abús sexual en l’educació en el lleure.

La regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, en destaca que “es tracta d’un recull de formacions que permeten ampliar els coneixements i el currículum als i les joves, com també representen una oportunitat per obrir portes cap al món laboral”.

Cursos

El curs de vetllador d’infants amb NEE s’adreça a joves a partir de 18 anys, consta de 20 hores presencials i tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de maig a l’Alberg La Valira. La formació anirà a càrrec de l’Escola Forca i té un cost de 79 euros.

El curs de monitor de lleure, que també es dirigeix a joves a partir de 18 anys, és de 100 hores presencials i 160 de pràctiques. Les dates que s’impartirà són el 25, 26, 27, 28 i 29 de juny i els dies 1, 2, 3, 4, 5 i 6 de juliol, també a l’Alberg La Valira i amb la col·laboració de l'Escola Forca. Aquest curs té un cost de 245 euros i es pot fraccionar el pagament en dues vegades. A més, presentant el Carnet Jove es gaudeix d’un 10% de descompte.

El curs de primers auxilis nivell bàsic, on hi poden prendre part nois i noies a partir de 15 anys, té una durada de 6 hores presencials i s’impartirà els dies 9, 10 i 11 de juliol, a càrrec de Creu Roja. Té un cost de 15 euros.

Taller gratuït a la Seu i a Oliana

El Pack Lleure 2019 també ofereix enguany un taller de prevenció i abordatge de l’abús sexual en l’educació en el lleure on hi poden participar joves a partir de 16 anys. Aquest taller, que és gratuït, consta de 4 presencials que s’impartiran el dia 1 de juny tant al Centre Cívic l’Escorxador (de 10 del matí a 2 del migdia) com a l’Oficina de Turisme d’Oliana, de les 4 a les 8 de la tarda. Aquest taller anirà a càrrec de la Fundació Vicki Bernadet. 

Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 355 608, enviant un correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat o enviant un WhatsApp al 607 866 902. 

Mostrar formulari de contacte