Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La 27a Fira de Formatges Artesans del Pirineu enguany es farà a l’aire lliure

La 27a Fira de Formatges Artesans del Pirineu enguany es farà a l’aire lliure

Els estands es col·locaran al Camí Ral de Cerdanya. La Fira de Sant Ermengol 2021 de la Seu d’Urgell també redistribueix temporalment la resta dels espais temàtics, com l'Autofira, la Fira de Productes de Proximitat, la Fira d'Artesania i l'espai de Foodtrucks
Fira de Sant Ermengol
24/09/2021 16:55

La Fira de Sant Ermengol redistribuirà els espais temàtics a causa de la pandèmia de la COVID-19. L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha anunciat que es tiren endavant la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, l’Autofira, la Fira de Productes de Proximitat, la Fira d’Artesania i la zona de foodtrucks, però en espais adients i seguint les mesures que marca el Procicat.

L’Autofira comptarà amb 8 concessionaris automobilístics i se situarà al pàrquing del Doctor Peiró. Per la seva banda, la Fira de Productes de Proximitat, en la que hi participaran 10 productors, s’ubicarà a la plaça dels Oms. Pel que fa a la Fira d’Artesania, constarà de 63 parades i es podrà trobar al passeig de Joan Brudieu. Finalment, les foodtrucks s’instal·laran també al pàrquing del Doctor Peiró.

Com a novetat, l'esdeveniment no inclourà la venda ambulant, ja que la normativa obligaria a eliminar parades i carrers, així com a perimetrar l'espai, fet que es considera inviable amb els metres lineals que hi ha.

Mesures sanitàries per la COVID-19

En relació amb la 27a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, en la qual hi participaran prop de 40 formatgeries, enguany s’ubicarà al Camí Ral de Cerdanya, en lloc de la Pista Polivalent. D’aquesta manera, les formatgeries tindran un estand de fusta, a l’aire lliure. Allà també s’hi podrà trobar els estands d’aigua, vi i cervesa del Pirineu.

A diferència de les anteriors edicions i per motius sanitaris, no s’oferirà la possibilitat d’adquirir tiquets de degustació per a fer tasts a les parades de formatge. Com a alternativa, els visitants tindran la possibilitat de comprar els diferents formatges que es poden veure als vídeos de tastos de la pàgina web de la Fira de Sant Ermengol.

La tinent d’alcalde de Desenvolupament Local i regidora de Fires i Mercats de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font, explica que "la redistribució dels diferents espais de la Fira de Sant Ermengol respon a la voluntat de poder celebrar aquest esdeveniment tan important per a la ciutat i el sector, tot respectant a la vegada les mesures sanitàries que marca el Procicat en matèria de celebració de fires en l’actual situació de pandèmia”.

Mostrar formulari de contacte