Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca de Sant Agustí proposa una exposició sobre el poeta Màrius Torres

La Biblioteca de Sant Agustí proposa una exposició sobre el poeta Màrius Torres

La mostra es podrà visitar a la Seu fins al 18 de desembre S'hi podrà veure una selecció bibliogràfica d'una quinzena de llibres de l'autor lleidatà
Màrius Torres - Exposició a la Seu - Cartell
29/11/2011 17:20

El pròxim dijous, 1 de desembre, la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell inaugurarà l'exposició 'Màrius Torres, un viatge des de la realitat cap a l'interior'. La mostra està adreçada sobretot a l'alumnat de primària i de secundària i presenta la visió del món del poeta lleidatà a través de la seva obra.

L'exposició dedicada a Màrius Torres compta concretament amb 10 panells distribuïts en 5 apartats: la cronologia (recorregut per la vida i l'obra del poeta); el món real (cosmovisió de la societat i l'època que li va tocar viure); el món personal (reflexions sobre imaginari íntim i personal); el món artístic (interpretació de les arts i la música); i Màrius Torres des d'altres perspectives (visió de la crítica literària de l'obra del poeta lleidatà).

La mostra es podrà visitar fins al 18 de desembre. Durant tot el mes, els visitants podran consultar una selecció bibliogràfica d'una quinzena de llibres de l'autor.

Centenari del seu naixement

L'exposició 'Màrius Torres, un viatge des de la realitat cap a l'interior' està organitzada per la Central de Biblioteques i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià, tot coincidint amb el centenari del naixement del poeta lleidatà, que es va commemorar durant tot l'any passat.

Mostrar formulari de contacte