Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí ajorna fins al 2021 la celebració del seu 25è aniversari

La Biblioteca Sant Agustí ajorna fins al 2021 la celebració del seu 25è aniversari

Paral·lelament, s'ha suspès l'edició d'enguany del Premi Joles Senell, coorganitzat amb RàdioSeu. El centre de lectura urgellenc manté les hores d'obertura al públic de dilluns a divendres

Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell
Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell
28/07/2020 13:45

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha decidit ajornar fins al 2021 la celebració del seu 25è aniversari, davant la incertesa de l’evolució de la crisi sanitària. Els actes principals estaven previstos per aquest mes de setembre de 2020, però tenint en compte la importància de l’esdeveniment, s’ha optat per endarrerir-la "per tal de poder organitzar els actes amb la sobrietat que mereix", segons expliquen des del centre de lectura.

Paral·lelament, la direcció de la Biblioteca ha decidit suspendre l'edició d'enguany del Premi Joles Sennell de contes per a infants, coorganitzat amb RàdioSeu. Inicialment s'havia ajornat el termini de presentació de treballs, però finalment s'ha acordat no dur a terme el certamen aquest 2020.

La Biblioteca municipal mantindrà fins a mitjans de setembre l’actual horari, modificat arran de la crisi sanitària. L’equipament roman obert al públic de dilluns a divendres, de les 10 del matí a la una del migdia, i els dimecres de les 4 a les 7 de la tarda. D’aquesta manera es manté el servei de préstec i consulta de documents amb cita prèvia, la qual es pot demanar mitjançant el correu electrònic o bé amb el formulari disponible a la pàgina web de l'equipament municipal.

Mostrar formulari de contacte