Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell fa diversos donatius a institucions i entitats de la ciutat

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell fa diversos donatius a institucions i entitats de la ciutat

El motiu principal és la necessitat de fer espai a l’edifici per tal de poder acollir noves adquisicions. L'equipament comptarà amb nous llibres i contes
Donacions de la Biblioteca Sant Agustí (Foto: Ajuntament de la Seu)
15/07/2021 09:00

La Biblioteca Sant Agustí, l'edifici de la qual es troba actualment en reformes, està donant materials i recursos a institucions i entitats de la ciutat perquè en treguin profit. Concretament, ha lliurat llibres sobre història i societat a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, i contes a les escoles urgellenques i a la llar d’infants Els Minairons. L'equipament municipal també ha aportat material a l’Ateneu Alt Urgell i a l’Escola Municipal d’Art.

La donació més important s'ha fet a l’Escola Municipal de Música, que ha rebut una cinquantena de CDs de música clàssica i 700 partitures de temes clàssics i cantates, tant per a instruments individuals com per a conjunts musicals, orquestres i corals. Alguns dels autors d’aquestes peces són Joaquim Homs, Ricard Lamote de Grignon, Manuel Oltra, Salvador Brotons, Xavier Montsalvatge i Isaac Albéniz.

Noves adquisicions

La biblioteca municipal de la Seu disposarà enguany de nous llibres per a adults i nous contes i rondalles per als més petits. L'equipament cultural comptarà amb noves adquisicions de narrativa, poesia, teatre, geologia, informàtica i psicologia, entre altres. En relació amb els més menuts, hi haurà contes i rondalles noves per a totes les franges d’edat. Les novetats es poden consultar en línia.