Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí dedica un cicle als dinosaures

La Biblioteca Sant Agustí dedica un cicle als dinosaures

Aquest dissabte es farà un taller infantil amb Laia Creus i el proper dia 25 hi haurà una xerrada del paleontòleg Àngel Galobart, director de Dinosfera. Durant aquest mes s'hi pot veure una exposició sobre el centenari de les primeres descobertes a Catalunya

'Dinosaures de ben a prop'
'Dinosaures de ben a prop'
17/10/2017 17:43

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell dedica aquest mes d’octubre al món dels dinosaures amb una exposició, un taller i una xerrada divulgativa. Concretament aquest dissabte dia 21, a les onze del matí, tindrà lloc el taller adreçat a nens i nenes de 5 a 10 anys sota el títol ‘Els dinosaures de ben a prop’, a càrrec de l’arqueòloga i il·lustradora Laia Creus. L’activitat és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

Dimecres dia 25, a 2/4 de 8 del vespre, hi ha programada la xerrada divulgativa ‘100 anys de dinosaures a Catalunya: la paleontologia com a element de desenvolupament al Pirineu’, a càrrec d’Àngel Galobart, cap del Grup de Recerca del Mesozoic de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i director del Museu de la Conca Dellà i Dinosfera. La conferència és oberta a tothom.

Paral·lelament, fins al 30 d’octubre es pot visitar a la rampa interior de la Biblioteca l’exposició ‘Dinosaures a Catalunya: un segle de descobertes’. Aquesta mostra ha estat creada per l'Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec, l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i el Museu de la Conca Dellà, amb motiu del centenari de la primera troballa de restes de dinosaures a Catalunya. S'hi posa de relleu l'extraordinari registre fòssil de dinosaures a Catalunya i s'hi recorre les principals fites científiques en aquests cent anys, a partir de la combinació de plafons amb imatges històriques amb rèpliques d'ossos i eines que utilitzen els paleontòlegs actualment.

Mostrar formulari de contacte