Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí dóna a conèixer la història del seu edifici

La Biblioteca Sant Agustí dóna a conèixer la història del seu edifici

Aquest dissabte s'hi oferirà una visita guiada a càrrec de Lluís Obiols. El centre de lectura urgellenc estrena una nova edició del seu Club de Lectura Fàcil

Cicle 'Un tomb per la història de Sant Agustí'
Cicle 'Un tomb per la història de Sant Agustí'
16/11/2022 11:55

La Biblioteca Sant Agustí i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell organitzen el cicle 'Un tomb per la història de Sant Agustí', per donar a conèixer el passat d'aquest antic convent del centre de la ciutat, que des de fa més de vint-i-cinc anys acull el centre municipal de lectura.

El programa ha començat aquest dimarts amb una conferència sobre els precedents, l'origen i l'evolució tant del convent com de de l'església que albergava i que actualment es fa servir com a espai per a actes culturals a l'aire lliure. La segona activitat serà dissabte, dia 19, a les 12 del migdia, amb una visita comentada a l'edifici.

Ambdues propostes seran a càrrec de l'historiador i arxiver urgellenc Lluís Obiols Perearnau, president de l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell.

D'altra banda, la Biblioteca Sant Agustí també ha ofert aquest dimarts la presentació del seu Club de Lectura Fàcil, que es duu a terme en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística. En aquesta nova edició, els participants llegiran un total de sis llibres al llarg de tot el curs. El primer títol que s'ha escollit és l’adaptació al català de la novel·la anònima Tristany i Isolda, elaborada per Pere Danès i Montserrat Morera.

 

Mostrar formulari de contacte