Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí ofereix propostes virtuals durant el confinament

La Biblioteca Sant Agustí ofereix propostes virtuals durant el confinament

Divendres (18 h) es podrà gaudir d'una hora del conte en directe per Instagram. També es posa a l'abast dels usuaris una selecció monogràfica sobre pantalles i noves tecnologies, accessible a la plataforma e-biblio
"Contes violeta" a la Biblioteca Sant Agustí
27/04/2020 19:40

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ofereix aquesta setmana un ventall de propostes virtuals, en què destaca una hora del conte a Instagram, una guia de lectura sobre addicció a les pantalles i una e-biblio adreçada a les famílies.

L’hora del conte tindrà lloc divendres, 1 de maig, a les sis de la tarda, amb "Contes violeta", a càrrec de Montse Baró Llahí, de la companyia de la Tribu Juganera, que explicarà contes amb perspectiva de gènere. La sessió es podrà veure a través del perfil d’Instagram de la biblioteca @biblioseuurgell. La sessió havia de celebrar-se el passat mes març, de manera presencial, però es va haver d’anul·lar a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.

Una altra proposta adreçada a les famílies és una guia de lectura sobre l’addicció a les pantalles. Com que l'educació està essent virtual a causa del confinament, a moltes famílies els sorgeixen dubtes sobre com assumir-la. Així mateix, es planteja el fet que la canalla es passa moltes hores davant de la pantalla, ja sigui per estudiar, per mirar la televisió o per jugar una estona. Per resoldre aquestes i altres qüestions, la pàgina web de la Biblioteca Sant Agustí suggereix una selecció monogràfica sobre les pantalles i les noves tecnologies

Tots els llibres que conté aquesta guia es poden llegir a través de la plataforma e-biblio, un espai de préstec virtual del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, en què s’hi pot trobar una dotzena de llibres, amb la portada i el resum de cadascun d'ells. Les recomanacions també inclouen informació sobre el control parental en aplicacions i orientacions per fomentar un hàbit saludable per adolescents. A més, també s’hi pot trobar un llibre amb activitats per a nens i nenes per fer sense pantalles.

Mostrar formulari de contacte