Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí reobre aquest dilluns 1 de juny

La Biblioteca Sant Agustí reobre aquest dilluns 1 de juny

De moment s'oferirà servei de préstec i devolució i no hi haurà accés lliure als espais de lectura. L'horari provisional d'atenció al públic serà de dilluns a divendres al matí (10.00-13.00 h) i els dimecres a la tarda
Biblioteca Sant Agustí
29/05/2020 14:35

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell reobrirà les seves instal·lacions aquest dilluns 1 de juny, tot seguint les recomanacions de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques i complint les mesures sanitàries exigides tant des del Ministeri de Cultura com des el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En aquest període 1 de reobertura, però, de moment no hi haurà accés lliure als espais del centre de lectura. Sí que hi haurà:

  • Servei de préstec de documents prèvia reserva per part de l’usuari a través de mitjans telemàtics o telefònics.
  • Devolució dels documents en préstec per part dels usuaris en els espais especialment habilitats.
  • Servei de consulta per documents exclosos de préstec.

L’horari d’obertura al públic serà al matí (10.00-13.00 h), de dilluns a divendres, i els dimecres a la tarda (16.00-19.00). Els usuaris hauran de portar de manera obligatòria mascareta i guants. També serà necessari el carnet de la biblioteca, o bé el DNI, per poder fer el préstec. En aquest període 1 no es podran fer activitats presencials amb una gran quantitat d’assistents i només es farà activitats virtuals.

Peücs per a l'accés d'usuaris en el període 2

En el període 2 es facilitarà uns peücs als usuaris que entrin a la biblioteca. Les mesures sanitàries s’aniran aplicant i adaptant a mesura que es canviïn les fases decretades pel govern estatal i es coneguin les noves dates i les mesures a aplicar.

Mostrar formulari de contacte