Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí segueix oferint serveis de préstec i informació bibliogràfica

La Biblioteca Sant Agustí segueix oferint serveis de préstec i informació bibliogràfica

El centre de lectura urgellenc manté l'activitat tot i les noves restriccions a equipaments culturals. L'horari de funcionament és els dilluns, dimecres i divendres a la tarda (15-20 h) i els dimarts, dijous i dissabtes al matí (9-14 h)
Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell
09/11/2020 14:30

A causa de les noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya, la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha hagut de tancar l'accés a les diferents sales de lectura. No obstant això, continua oferint el servei de préstec i el servei de préstec interbibliotecari, així com el servei d’informació bibliogràfica.

L'horari de funcionament de la biblioteca segueix sent l'habitual: dilluns, dimecres i divendres, de les 3 de la tarda a les 8 del vespre; i dimarts, dijous i dissabtes, de les 9 del matí a les 2 del migdia.

Per tal de poder recollir documents en préstec cal demanar-los mitjançant el formulari específic de la pàgina web de la Biblioteca i demanar també dia i hora. Els usuaris seran avisats quan la biblioteca tingui els documents preparats. El catàleg es pot consultar en línia.

Respecte a  les activitats culturals que organitza la biblioteca passen a ser en format virtual. Val a dir que en cadascuna d'elles s'especificaran els enllaços per accedir-hi. D'altra banda, cal recordar que es poden demanar lots específics per a infants, dient el nom i cognoms, l'edat i el tipus de llibres que es desitgi o si es prefereix un lot sorpresa.

La Biblioteca Sant Agustí recomana que se segueixi les xarxes socials per tenir la informació actualitzada sobre els serveis i activitats que es duran a terme.

Mostrar formulari de contacte