Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Borsa de Treball del Consell Comarcal ha creat més de 120 llocs de treball

La Borsa de Treball del Consell Comarcal ha creat més de 120 llocs de treball

El projecte pretén posar en contacte empreses i joves que busquen ocupació a través de les noves tecnologies de la informació
Bicat
19/06/2007 14:03

La Borsa de Treball del Consell Comarcal de l'Alt Urgell (BICAT) ha creat 121 llocs de treball en vuit mesos. La iniciativa ha tingut especial èxit entre els joves d'entre 16 i 35 anys. El portal ha rebut 4.644 consultes, de les quals 127 han estat presencials.

Els candidats són originaris de diferents punts del territori català, tot i que la majoria provenen principalment de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra.

Segons informa el diari Segre, pel que fa a les 52 empreses que han participat en la iniciativa oferint algun lloc de feina, 30 són de l'Alt Urgell, 5 de Barcelona i la resta pertanyen a diferents comarques de Lleida i Girona.

La Borsa de Treball, que va néixer de la col.laboració entre les àrees de gerència, promoció econòmica i joventut del Consell Comarcal, té l'objectiu d'ampliar-se a la resta de comarques de l'Alt Pirineu. El Consell Comarcal està redactant un conveni d'adhesió perquè altres Consells i ajuntaments interessats puguin sumar-se a la iniciativa.

La Bicat està finançada pel Consell Comarcal, amb la col.laboració de la secretaria general de joventut de la Generalitat de Catalunya, el Pacte Territorial per a l'Ocupació a les Terres de Lleida, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social.

La pàgina web de la borsa és www.bicat.cat

 

 

Mostrar formulari de contacte