Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Borsa Jove d'Habitatge tramita 168 ajuts de lloguer

La Borsa Jove d'Habitatge tramita 168 ajuts de lloguer

El servei ha vehiculat les peticions, la majoria de les quals corresponen a la convocatòria de la Generalitat L'oficina també ha aconseguit tancar 38 contractes i ha atès 150 demandants i 68 propietaris de pisos
Oficina Jove - Presentació a tècnics de Lleida
17/12/2009 19:23

El servei de la Borsa d'Habitatge que ofereix l'Oficina Jove de la Seu d'Urgell ha tramitat aquest any un total de 168 ajuts adreçats a joves per tal que puguin llogar un pis. La majoria, 102, s'han tramitat davant la convocatòria general d'ajuts per al lloguer que ofereix la Generalitat de Catalunya. La resta, 66, s'han presentat davant el Ministeri de Vivenda, en la convocatòria de renda bàsica d'emancipació, adreçada a joves de 22 a 30 anys que visquin en habitatges de lloguer o vulguin llogar-ne un.

La regidora de Joventut, Mireia Pellicer, recorda que “el procés d'emancipació dels joves és cada cop més difícil, especialment en territoris com el nostre on l'adquisició d'un habitatge comporta massa sovint una gran despesa econòmica”. Pellicer remarcar que “programes com la Borsa Jove d'Habitatge faciliten aquest procés d'emancipació, procurant condicions avantatjoses tant pel jovent com per a la propietat de l'immoble”. La regidora, a més a més, creu que uns preus més baixos incentivats des del sector públic “poden, fins i tot a la llarga, arribar a regular el preu de mercat”.

D'altres dades que es poden extreure d'aquest servei fins a 30 de novembre d'enguany són que a través de la Borsa Jove d'Habitatge s'ha realitzat un total de 38 contractes per a 58 joves en edats compreses entre el 18 i els 35 anys. S'ha ha captat un total de 57 pisos a la Seu d'Urgell, mentre que actualment en disposa de 19 en cartera. Des d'aquest servei s'han atès un total de 150 joves i 68 propietaris d'habitatges. El total de consultes ha estat de 1.425.

Mostrar formulari de contacte