Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La candidatura dels JJOO del 2022, tema de debat a les Jornades Econòmiques de l'Alt Pirineu i Aran

La candidatura dels JJOO del 2022, tema de debat a les Jornades Econòmiques de l'Alt Pirineu i Aran

El comissionat Enric Truñó demana la implicació pirinenca perquè la proposta sigui viable Més de 200 persones han assistit a la segona edició de la trobada econòmica organitzada per l'IDAPA
Jornades Econòmiques Alt Pirineu i Aran - Logo
17/06/2010 10:16

El comissionat de la candidatura Barcelona-Pirineus 2022, Enric Truñó, ha convidat aquest dimecres a tot el sector econòmic del Pirineu a sumar-se al desenvolupament del Pla director de la candidatura perquè representi la voluntat de tot el territori. En les segones Jornades Econòmiques organitzades per l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (Idapa) a Alp, Truñó ha advertit que "és en l’escenari del Pirineu on ens juguem la seva viabilitat, i per això la candidatura dibuixarà l'actuació de muntanya basant-se en el que preveu el pla territorial del Pirineu, perquè només així es garantirà un projecte equilibrat i sostenible".

Segons informa l'ACN, Truñó ha explicat que vol que la candidatura estigui pensada en la lògica de tots els plans de desenvolupament que ja estan previstos, com el d'Infraestructures i el d'Equipaments Esportius "per treballar conjuntament i no contradir-se".

Així mateix, el comissionat ha demanat la implicació de totes les institucions "des dels governs locals del Pirineu fins a l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat". I hi ha afegit que s'haurà de treballar plegats, "perquè aquest ha de ser un projecte conjunt'.

La segona edició de les Jornades Econòmiques de l'Alt Pirineu i Aran han aplegat més de 200 persones i han tractat un dels reptes més importants que afronta el Pirineu: saber encaminar l'estratègia de creixement i consolidació del sector turístic pels propers anys. En aquest sentit, les Jornades d'enguany han permès reflexionar sobre la candidatura als Jocs d'Hivern de 2022, sobre les experiències innovadores de turisme cultural, gastronòmic o de natura existents a d'altres indrets, i sobre les eines de promoció que utilitza el sector o com es pot millorar la visibilitat del territori en el mercat.

Mostrar formulari de contacte