Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Casa dels Parcs dels Pirineus acull l'exposició 'Supervivents dels nostres rius'

La Casa dels Parcs dels Pirineus acull l'exposició 'Supervivents dels nostres rius'

La mostra dona a conèixer la situació de dues espècies autòctones en perill d'extinció dels ecosistemes fluvials catalans: l'almesquera i el cranc de riu de potes blanques. Es pot visitar fins al 8 de gener

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició
14/12/2021 18:17

Fins al 8 de gener es pot visitar a la Casa dels Parcs dels Pirineus, ubicada a la Seu d'Urgell, l'exposició 'Supervivents dels nostres rius', una mostra que dona a conèixer la situació de dues espècies autòctones en perill d'extinció dels ecosistemes fluvials catalans: l'almesquera (Galemys pyrenaicus) i el cranc de riu de potes blanques (Austrapotamobius pallipes), així com les problemàtiques i amenaces que posen en perill la seva preservació.

L'exposició s'emmarca en una campanya de sensibilització sobre l'estat actual d'ambdues espècies entre la població i els col·lectius usuaris del riu, incidint sobre l'impacte de  la proliferació d'espècies exòtiques invasores. La proposta també vol conscienciar sobre la importància d'una bona conservació dels ecosistemes aquàtics.

L'entrada per veure la mostra és lliure. Es pot visitar els dies 17, 23 i 30 de desembre, de 9.30 a 16.30 h; el 18, 24 i 31 de desembre, de 9.30 a 14.30 h; el 3, 4, 5 i 7 de gener, de 9.30 a 16.30 h, i el 8 de gener, de 9.30 a 14.30 h. La Casa dels Parcs dels Pirineus està ubicada a l'avinguda de les Valls d'Andorra, 33, de la Seu d'Urgell, a prop de la rotonda de l'N-145.

 

Mostrar formulari de contacte