Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Catedral de la Seu d'Urgell acollirà un concert del Festival Orgues de Ponent i el Pirineu

La Catedral de la Seu d'Urgell acollirà un concert del Festival Orgues de Ponent i el Pirineu

El 6 de desembre a la tarda, hi actuaran Jordi Vergés i Andreu Moros. El dia següent també hi haurà una actuació a l'església de Sant Domènec de Puigcerdà. Els organitzadors matisen que la programació està condicionada a l'evolució de la situació sanitària
Catedral de Santa Maria d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
06/11/2020 11:55

La Catedral de Santa Maria, a la Seu d'Urgell, és un dels escenaris previstos per al 22è Festival Orgues de Ponent i el Pirineu. Segons la programació anunciada pels organitzadors, el temple urgellenc acollirà un concert de Jordi Vergés (orgue) i Andreu Moros (trompeta) diumenge 6 de desembre a les 6 de la tarda.

Tot i això, des de la direcció del festival han matisat que, com la resta d'esdeveniments culturals, ara mateix la programació està pendent de com evolucioni la situació sanitària i de si en les dates previstes es mantenen algunes de les restriccions vigents. De moment ja s'ha hagut d'ajornar el concert que hi havia previst a Tremp.

D'altra banda, el mateix dia 6 de desembre, a la mateixa hora que el concert de la Seu, també ha d'actuar l'organista David González de la Viña a l'Església Parroquial de Sant Llorenç de Morunys. I el dia següent, dilluns dia 7 (també a les 18.00 h), Eduard Dantí actuarà a l'Església de Sant Domènec de Puigcerdà, acompanyat de la soprano Fumi Kitamura.

Més concerts programats

La resta del calendari del festival també contempla concerts a les esglésies parroquials de Tàrrega (13 de desembre, amb Andreu Moros i Mercè Sanchís), Torres de Segre (també el 13 de desembre, amb Maria Sala, Olga Farrando i Juan San Martín), les Borges Blanques (20 de desembre, amb Núria Vilà i Hèctor París) i Talarn (el 27 de desembre al matí, amb Josep Mateu i Besora i Josep Mateu i Pérez).

El cicle es completarà amb actuacions a la Parròquia de Sant Llorenç, a Lleida (el 29 de desembre, amb Francesc Rodoreda, Montserrat Boira, Edward Powell, Glòria Rodoreda i Miquel González), i amb la recuperació del concert previst a Tremp, que tindrà lloc el 2 de gener (11.30 h) a la basílica de la Mare de Déu de Valldeflors, amb l'organista Jordi-Agustí Piqué.

L'organització vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat sanitària: mascareta, distància de seguretat tant a l'entrada com a la sortida com a l'hora de triar seient, assistència amb suficient antelació al concert (entre 10 i 15 minuts) i desallotjament gradual del recinte en acabar el concert. Per a qualsevol dubte, es pot enviar un correu a l'adreça .

Mostrar formulari de contacte