Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La ceba de Coll de Nargó, protagonista de l'activitat 'Tastem territori' a l'Ateneu Alt Urgell

La ceba de Coll de Nargó, protagonista de l'activitat 'Tastem territori' a l'Ateneu Alt Urgell

La sessió de descoberta i tast d'aquest producte, es farà dimecres vinent i requereix inscripció prèvia. Hi participaran Montse Ramoneda, Fede Antona i Sílvia Olmeda

Sessió de 'Tastem territori' a l'Ateneu Alt Urgell
Sessió de 'Tastem territori' a l'Ateneu Alt Urgell
20/11/2023 12:30

L'Ateneu Alt Urgell acollirà dimecres vinent, 22 de novembre, a les 20 hores, l'activitat "Natri amb la ceba manam', de descoberta i tast de la ceba de Coll de Nargó. Es tracta de la segona sessió del cicle 'Tastem territori'.

En aquesta ocasió, la proposta anirà a càrrec de la cuinera i productora de ceba Montse Ramoneda, que amb l'ajuda de Fede Antona i Sílvia Olmeda explicarà les característiques i valor de la ceba nargonina. L'acte comptarà amb un tast de diferents varietats de ceba i de coca amb aquest producte del Forn Reig de Coll de Nargó.

Les persones que vulguin assistir-hi cal que s'inscriguin prèviament abans d'aquest dilluns a la nit a través d'un formulari a Internet. L'activitat té un cost de 4 euros per a les persones sòcies i de 5 euros per a les que no ho són. Només hi ha 20 places disponibles.

 

 

Mostrar formulari de contacte