Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La cloenda de temporada de les seleccions territorials de Lleida de futbol sala porta a la Seu 300 participants

La cloenda de temporada de les seleccions territorials de Lleida de futbol sala porta a la Seu 300 participants

La trobada d'aquest dissabte engloba les categories de benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior. Els combinats de l'FCF s'enfrontaran a equips de l'Atlètic Club La Seu, CET10, CFS Agramunt, El Catllar, Linyola i FS Lloret de Mar

Presentació de la cloenda de temporada de les seleccions territorials de Lleida de futbol sala, a la Seu d'Urgell
Presentació de la cloenda de temporada de les seleccions territorials de Lleida de futbol sala, a la Seu d'Urgell
19/06/2024 17:05

El Palau d'Esports i el Poliesportiu Municipal de la Seu d'Urgell seran escenari aquest dissabte, 22 de juny, de la segona edició de la cloenda de temporada de les seleccions territorials de Lleida de futbol sala. En un sol dia es jugaran 12 partits -6 de masculins i 6 de femenins- repartits entre les dues pistes de parquet de la zona esportiva urgellenca. 

Els combinats de la demarcació, que coordina la Federació Catalana de Futbol, són de sis franges d'edat diferents: benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior. Les seleccions s'enfrontaran a equips de les seves respectives categories que representen sis clubs d'arreu de Catalunya, entre ells l'amfitrió, l'Atlètic Club La Seu, els altres conjunts són del CET 10 de Barcelona, el CFS Agramunt, el CFS El Catllar, el CFS Linyola i l'FS Lloret de Mar. Els enfrontaments amistosos començaran a les 10 del matí i el darrer partit serà a les 7 de la tarda.

La cloenda l'han presentat l’alcalde de la Seu d'Urgell, Joan Barrera, i la regidora d’Esports de l'Ajuntament urgellenc, Bàrbara Romeu, juntament amb Xavier Alís, membre del comitè de futbol sala de Lleida de l'FCF, i el vicepresident de l’Atlètic Club la Seu, Jordi Cardona. 

Joan Barrera ha volgut posar en valor i agrair l’aposta de la Federació i del seu comitè territorial de Futbol Sala per organitzar esdeveniments i actes arreu del territori, i ha expressat que a la Seu hi trobaran "sempre la complicitat i el suport necessaris per seguir promovent l’esport i el futbol al Pirineu”. El batlle urgellenc ha recordat que la ciutat "ofereix un conjunt d'instal·lacions, experiència organitzativa i teixit esportiu de base, representat aquest cap de setmana per l'Atlètic Club la Seu d’Urgell, que l’han convertit en una ciutat de referència en l’organització d’esdeveniments esportius", i ha conclòs que "Federació, Servei Municipal d’Esports i Atlètic la Seu formen una alineació de garanties que de ben segur repetirà l’èxit de la passada edició”.

De la seva part, Bàrbara Romeu ha volgut destacar que la cloenda d’enguany “torna a donar protagonisme a les seleccions de Lleida de totes les categories, des de benjamins fins a sèniors, i en categoria femenina i masculina”. A diferència de l'any passat, però, aquest cop tots els partits es jugaran en un sol dir, tot aprofitant alhora el Palau d’Esports i el Poliesportiu Municipal.

Sobre aquesta concentració en una sola jornada, Xavier Alís ha indicat que ho han fet a petició de molts dels participants, tenint en compte que aquest cap de setmana llarg se celebra la revetlla de Sant Joan. El representant de l'FCF ha recordat que “és una festa de final temporada, on totes les seleccions des de benjamí fins a sènior, tant en categoria masculina com femenina, acudiran a la Seu per acomiadar la temporada”. 

Alís també ha subratllat que es tracta d’una aposta ferma del comitè de futbol sala que els serveix per preparar els campionats de Catalunya de seleccions territorials que es disputen a Blanes cada temporada. “Volem fer aquesta competició, de manera més lúdica, amb jugadors i jugadores de primer any. I ho tornem a fer a la Seu d’Urgell, també, perquè l’Atlètic la Seu aposta fermament pel futbol sala tant masculí com femení, i li volem donar tot el suport”.  

Finalment, Jordi Cardona ha agraït la confiança de la Federació per segon any consecutiu en el club urgellenc i pel fet de promoure competició festiva com la que es planteja. Així mateix, ha destacat que una jugadora de l'equip juvenil femení participarà en la competició.

Mostrar formulari de contacte