Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu aprova un document base per a municipis sense POUM

La Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu aprova un document base per a municipis sense POUM

Un total de 14 ajuntaments, sis d'ells a l'Alt Urgell, encara no disposen del pla urbanístic propi La majoria són termes amb poca població, molta extensió i diversos nuclis agregats
Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu (ACN/Marta Lluvich)
05/12/2014 18:21

La reunió de la comissió d'urbanisme de l'Alt Pirineu ha aprovat de forma provisional un document base per regular un total 14 municipis de l'Alt Pirineu que, per la seva poca envergadura i complexitat territorial, encara no disposen de pla urbanístic propi.

Es tracta de 6 municipis de l'Alt Urgell, 5 del Pallars Sobirà i 2 del Pallars Jussà. En general, són termes amb poca població, molta extensió i molts nuclis agregats. L'aprovació definitiva d'aquest document és farà en la propera Comissió de Política Territorial. Aquest document, de cobertura mínima, ha de donar tranquil·litat a aquests municipis que podran anar desplegant els seus POUM de mica en mica, segons ha manifestat el director general d'Ordenació del Territori de la Generalitat, Agustí Serra.

Segons Agustí Serra, el tractament amb més detall de qüestions com aquesta és una de les conseqüències positives de la recent creació de la Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu. Aquesta era una assignatura pendent del Govern, després que ja existien comissions semblants en territoris com ara la Val d'Aran, les Terres de l'Ebre i la Catalunya Central.

Les reunions de la Comissió d'Urbanisme són itinerants. Així, la d'aquest divendres s'ha celebrat a Sort.

Mostrar formulari de contacte