Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Companyia Pelmànec porta a la Seu un Don Joan amb titelles de gran tamany

La Companyia Pelmànec porta a la Seu un Don Joan amb titelles de gran tamany

La representació es podrà veure aquest dijous, 11 de febrer, al Teatre Guiu, a les 22 hores Un únic actor, Miquel Gallardo, farà de diversos personatges

Cia Pelmànec - Don Juan
Cia Pelmànec - Don Juan
09/02/2010 13:58

Aquest dijous, 11 de febrer, la Companyia Pelmànec representarà al Teatre Guiu de la Seu d'Urgell el seu nou espectacle 'Don Juan. Memoria amarga de mi'. Un únic actor, Miquel Gallardo, serà qui desplegarà l'acció dramàtica, multiplicant-se en diversos personatges a partir de la manipulació de tres titelles de gran tamany.

'Don Juan. Memoria amarga de mi' mostra un actor enfrontat a tres titelles: un jove frare amb un passat misteriós; un prior enfrontat als seus propis pecats i una Mort en busca de l'amor de la seva vida. Enmig, Don Joan, un personatge que sense saber-ho, remourà els fonaments de tots ells.

Aquest Don Joan, sota la direcció de Maria Castillo, fa servir un llenguatge teatral "obert a un univers de recursos i màgia sorprenents, com són el teatre de titelles i la manipulació d'objectes". Don Joan, que en l'obra de Tirso de Molina es defineix com "un hombre sin nombre que fa servir la foscor, la disfressa i la usurpació d'identitats o l'anonimat per realitzar les seves malifetes", té en aquest espectacle el titella un coherent aliat.

Mostrar formulari de contacte