Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Comunitat educativa el NunuN organitza activitats per donar-se a conèixer

La Comunitat educativa el NunuN organitza activitats per donar-se a conèixer

Xerrada aquest divendres (19 h) sobre les necessitats dels infants d'1 a 6 anys, a càrrec d'Aina Argemí També s'ha programat un taller, una altra conferència, una jornada de portes obertes i un taller de dansa i joc

Nunun xerrada 6 març 2015
Nunun xerrada 6 març 2015
06/03/2015 12:40

La Comunitat educativa El NunuN organitza aquest divendres, 6 de març, una xerrada sobre les necessitats dels infants d'1 a 6 anys. L'activitat, que començarà a les set de la tarda a l'Escoleta d'Arfa, anirà a càrrec d'Aina Argemí, educadora a La Caseta.

La proposta es planteja amb l'objectiu de "donar un seguit de pautes per acompanyar els fills en el seu desenvolupament integral, aprenent a escoltar i escoltar-nos". L'entrada serà lliure.

D'altra banda, Argemí també dirigirà aquest dissabte un taller sobre els conflictes a la família. L'objectiu de la sessió serà explorar de forma vivencial els Ordres de l'Amor de Bert Hellinger, per poder entendre "quin lloc tenim a la nostra família i com podem millorar les nostres relacions". Des de la mirada de la Pedagogia Sistèmica, es plantejaran també dubtes pràctics per aplicar en la criança dels fills. Les inscripcions es poden efectuar al telèfon 657 632 619 o bé al correu equippedagogic@nunun.cat.

La Comunitat educativa El NunuN també es donarà a conèixer divendres 13 de març amb una altra xerrada: "Educació infantil: dues opcions alternatives a Arfa i Bellver". Aquesta proposta s'emmarca en el cicle Alternatives de l'ONG La Seu Solidària i tindrà lloc al Restaurant Paisatges de la Seu.

El diumenge següent, 15 de març, a les 17 hores, es durà a terme una jornada de portes obertes amb xocolatada inclosa, a l'Escoleta d'Arfa. Les activitats finalitzaran dijous 19 de març amb un taller de dansa i joc en famílies, que començarà a les 17.30 hores.

Mostrar formulari de contacte