Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La consellera Irene Rigau inaugurarà divendres el Centre Educatiu La Valira

La consellera Irene Rigau inaugurarà divendres el Centre Educatiu La Valira

Les noves instal.lacions es van estrenar el setembre passat, coincidint amb l'inici del curs escolar 2014-2015 L'edifici, finançat pel Departament d'Ensenyament, ha suposat una inversió de 3,7 milions d'euros
Escola La Valira - Estrena de l'edifici
10/02/2015 14:25

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, inaugurarà aquest divendres, 13 de febrer, a les 16.30 hores, el nou Centre Educatiu La Valira de la Seu d'Urgell. Les instal.lacions es van posar en marxa el passat mes de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar.

L'equipament educatiu és actualment escola i s'anirà reconvertint en institut els propers anys. El departament d'Ensenyament decidirà, segons les necessitats, el calendari i la forma en què es durà a terme aquesta transformació, tenint en compte que els estudiants actuals podran continuar en el mateix edifici, com a mínim, fins als 16 anys. En principi, el curs vinent ja està previst que s'incorporin al projecte educatiu alumnes de 1r d'ESO.

El centre, situat a tocar del meandre del riu Valira, es troba incardinat en el paisatge i compta amb 8.000 m2. La Generalitat hi ha invertit 3,7 milions d'euros.

Mostrar formulari de contacte