Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Delegació del Pirineu del COAC organitza una jornada per conèixer el Parc Olímpic del Segre

La Delegació del Pirineu del COAC organitza una jornada per conèixer el Parc Olímpic del Segre

L'activitat, que es durà a terme dissabte, inclou una exposició, una visita guiada i un dinar, en què es parlarà de la transformació del riu a la Seu d’Urgell del 1982 al 1992

Jornada del COAC sobre el Parc Olímpic del Segre
Jornada del COAC sobre el Parc Olímpic del Segre
06/06/2019 18:35

La Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza aquest dissabte, 8 de juny, a la Seu d’Urgell, la jornada “El Parc Olímpic del Segre. La transformació del riu a la Seu d’Urgell (1982-1992)”. El programa inclou una exposició, una visita guiada i un dinar.

L'acte començarà a les 11 del matí, al Centre Cívic El Passeig, amb la benvinguda de l’alcalde en funcions de la capital alturgellenca, Albert Batalla. El delegat al Pirineu del COAC, Ricard Lobo, serà l’encarregat de presentar l’activitat, que arrencarà amb la mostra “La transformació del riu a la Seu d’Urgell (1982-1992)”. L’enginyer de camins Ramon Ganyet farà una aproximació als projectes d’obres de la canalització del riu, la reparcel·lació, el sanejament d’aigües residuals i accessos, el parc urbà i l’edifici de serveis.

Posteriorment, els assistents visitaran el Parc Olímpic del Segre acompanyats del gerent de la instal·lació, Francesc Ganyet, que exposarà “La gestió esportiva i econòmica del Parc del Segre”. La jornada finalitzarà a les 2 del migdia amb un dinar al restaurant La Terrasseta del Parc.

Inscripcions

Les inscripcions per prendre part en la jornada són gratuïtes i s'han de formalitzar al correu electrònic s o bé al telèfon 973 35 36 00. Per assistir al dinar cal abonar 15 euros.

Mostrar formulari de contacte