La Diputació de Lleida participa per primera vegada en el VII Ral·li Gastronòmic del Pallars Sobirà
La directora del Patronat de Promoció Econòmica, Elisa Campmajó, juntament amb el vicepresident de l’Associació Xicoia, Jaume Mora, i el secretari de l’Associació Xicoia, Ramón Aytés, ha presentat aquest dijous la VII edició del Ral·li Gastronòmic del Pallars Sobirà que organitza l’Associació Xicoia de Sort.
El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i Lleida Qualitat (LQ) col·laboren per primera vegada en el Ral·li Gastronòmic del Pallars Sobirà en la realització d’un seguit d’activitats. Entre aquestes destaquen les ponències sobre l’Oli de les Garrigues amb un Tast d’olis DOP Les Garrigues, les aplicacions de la Vedella IGP del Pirineus, una ponència sobre la Fruita de Lleida i degustació de la DOP Pera de Lleida, i la diversitat de la DO Costers del Segre. El dia 30 de maig està prevista la cloenda del Ral·li amb la celebració d’un sopar i l’entrega de les Xicoies d’Or als diferents guardonats en cada secció.
El projecte Lleida Qualitat representa i promociona els productes agroalimentaris de qualitat de les Terres de Lleida. La participació del Patronat en aquest multitudinari esdeveniment gastronòmic dels Pirineus té la voluntat de difondre els productes LQ en aquesta part del territori de Lleida, amb l’objectiu que això ajudi a millorar-ne la comercialització i el consum entre els comerciants, distribuïdors del sector i els consumidors finals.