Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació iniciarà a la primavera les obres a la carretera de Bellver de Cerdanya a Baltarga

La Diputació iniciarà a la primavera les obres a la carretera de Bellver de Cerdanya a Baltarga

03/12/2009 19:30

Un cop acabats els tràmits d’expropiació, la Diputació de Lleida espera començar les obres de condicionament, eixamplament i millora de la LP-4033a de la Nacional-260 a Bellver de Cerdanya a la C-16 a Baltarga al mes d’abril de l’any que ve. El tram a executar correspon del quilòmetre 0,9 al 2,5 des del final de la zona urbana de Bellver. El pressupost és de 1.345.837,65 euros.

Gilabert ha iniciat la seva visita al municipi de Riu de Cerdanya, on ha estat rebut per l’alcalde Joan Marginet. Després de mantenir una reunió de treball amb els membres del consistori han visitat el municipi.

Posteriorment, s’ha desplaçat fins a Bellver de Cerdanya, on s’ha reunit amb l’alcalde Xavier Porta i ha mantingut una reunió de treball. Gilabert ha fet també un recorregut pels pobles de Bor on ha visitat una empresa familiar de confitures artesanals i una casa rural, Talltendre i Ordèn i la EMD de Pi. Bellver té 16 pobles reconegut amb una xarxa de carreteres municipals de més de 70 quilòmetres.

La visita institucional ha continuat amb una reunió de treball amb els alcaldes de la Cerdanya i el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Esteve Maurel, on han tractat sobre diferents qüestions relacionades amb la comarca.

Mostrar formulari de contacte