Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació presenta una aplicació per donar a conèixer productes artesans locals

La Diputació presenta una aplicació per donar a conèixer productes artesans locals

El servei per a mòbils forma part de la campanya 'Aliments del territori i tu' Es tracta d'una nova eina de difusió i promoció sobre l'oferta agroalimentària
Aplicació 'Aliments i tu'
23/03/2015 13:41

La Diputació de Lleida ha presentat, en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, una nova aplicació anomenada 'Aliments del territori i tu', que servirà per donar a conèixer els productes de proximitat i producció artesana de la demarcació.

El vicepresident de l'ens, l'aranès Pau Perdices ha presentat el nou recurs acompanyat per productors de diferents comarques que, al llarg d’aquests quatre anys, han participat a l’estand d''Aliments del territori i tu' a través dels consells comarcals i el Conselh Generau d’Aran. Es tracta d’una nova eina de difusió i promoció que aprofita els avenços que ofereixen les noves tecnologies i les xarxes de comunicació global.

Perdices ha destacat que “és una aplicació molt interessant perquè dóna a conèixer més de 400 productes de tot el territori lleidatà". Alhora, serveix per "promocionar a cada productor, des del gran fins al més petit, de forma gratuïta gràcies al fet que la Diputació s’ha fet càrrec de la seva implementació”.

A través d’aquesta nova aplicació, els productors tenen la possibilitat de donar a conèixer els seus productes amb una major presència a Internet, mentre que els usuaris disposen de la localització, ubicació i contacte dels productes de qualitat, a més de tenir a la seva disposició tota l’oferta agroalimentària de la zona.

Mostrar formulari de contacte