Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació subministra 159 tones de potassa als ajuntaments

La Diputació subministra 159 tones de potassa als ajuntaments

El Ministeri de Foment disposa a la demarcació de Lleida d'un total de 46 màquines llevaneu
02/02/2012 18:09

La Diputació de Lleida ha subministrat 159 tones de potassa a diferents ajuntaments de la demarcació de Lleida durant la darrera setmana com a mesura de prevenció davant l’anunci de la forta baixada de temperatures que han fet els serveis meteorològics.

Aquesta quantitat suposa un 25% del total de potassa que s’ha distribuït als ens locals des de l’inici de la temporada d’hivern, el passat 15 de novembre de 2011, fins aquest dijous a les 9.00 hores, i que ascendeix a 621,28 tones de potassa.

Les peticions de potassa procedeixen majoritàriament de consistoris de l’Alt Urgell, les Garrigues, el Segrià, la Segarra, el Pla d’Urgell i el Solsonès.

D’altra banda, els equips de manteniment de la corporació han abocat més de 300 tones de potassa a les vies de la corporació des de dimarts fins avui dijous a les 9.00 hores.

Davant la previsió de baixada de temperatures, els Serveis Tècnics continuen recomanant la màxima precaució a les carreteres per la possibilitat que es formin plaques de gel.

El Ministeri de Foment disposa de 46 màquines llevaneu

Per la seva banda, el Ministeri de Foment disposa a la demarcació de Lleida d’un total de 46 màquines llevaneu per fer front a l’onada de fred. Es troben repartides en cinc sectors, entre els quals hi ha l'Alt Urgell (N-260), la zona del Pallars (N-260), la zona de la Val d'Aran (N-230), i la zona de Lleida (N-230) i Tàrrega (A-2)

Pel que fa la disponibilitat de sal, Foment emmagatzema gairebé 5.000 tones de sal, més uns 550.000 litres de salmuera, que és una dissolució de sal i aigua que s’utilitza com a tractament preventiu.

Mostrar formulari de contacte