Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació de Lleida elabora un pla de formació en línia gratuït adreçat al sector turístic

La Diputació de Lleida elabora un pla de formació en línia gratuït adreçat al sector turístic

La programació inclou càpsules formatives audiovisuals sobre comercialització, comunicació, màrqueting, noves tecnologies i sostenibilitat
Oferta de cursos de la Diputació de Lleida
06/04/2020 18:33

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, davant la complexitat que suposa l'actual crisi provocada del coronavirus, ha elaborat el Pla de formació online Ara Lleida, amb l'objectiu d'oferir coneixement i facilitar eines per millorar la competitivitat del sector turístic del Pirineu i les Terres de Lleida mitjançant una sèrie de càpsules formatives gratuïtes. Les classes s'acompanyaran d'un servei d'orientació i de suport a l'usuari perquè pugui implantar els coneixements adquirits per poder afrontar amb èxit els pròxims mesos.

La programació formativa impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida s'adreça a tot el personal del sector públic i privat de la demarcació de Lleida vinculat amb l'àmbit del turisme i permetrà ampliar i perfeccionar coneixements en matèria de comercialització, comunicació, màrqueting i noves tecnologies. També s'han planificat cursos vinculats a la sostenibilitat i els reptes dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU.

Aquests cursos són gratuïts i en obert, i consten d'un temari i càpsules audiovisuals. No tenen data d'inici ni de finalització. L'usuari decideix quan i des d'on els vol fer, cosa que permet flexibilitat en el seu ritme de treball. Els diferents cursos són impartits per experts en cadascuna de les matèries. La informació i les inscripcions es poden fer a través del web www.aralleida.cat/formacio.

Mostrar formulari de contacte