Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació i la UOC bequen 10 estudiants universitaris residents en zones rurals de la demarcació de Lleida

La Diputació i la UOC bequen 10 estudiants universitaris residents en zones rurals de la demarcació de Lleida

Es tracta del segon any de la convocatòria, que permet accedir a qualsevol programa de grau o màster universitari del campus virtual

Termini obert per a les beques de la UOC i la Diputació de Lleida
Termini obert per a les beques de la UOC i la Diputació de Lleida
05/07/2024 17:20

La Diputació de Lleida i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han convocat la segona edició de les Beques d’Igualtat d'Oportunitats per a persones residents en zones rurals de la demarcació de Lleida. El termini està obert fins al 15 de juliol, i es pot accedir a la informació a través d'una pàgina web a Internet.   

Es tracta de 10 beques parcials, d'un import de 1.000 euros cadascuna, destinades a qualsevol programa de grau o màster universitari de la UOC, i durant el primer i el segon semestre del curs acadèmic 2024-2025. Les persones beneficiàries de l’ajut han d’aportar, entre altra documentació, un certificat d'empadronament que acrediti la residència en zones rurals.

Aquest programa conjunt vol afavorir l’accés als estudis universitaris a persones que viuen en zones rurals a través del campus virtual de la UOC. La universitat catalana, creada l’any 1995, va esdevenir la primera universitat del món amb un campus virtual, que permetia l'alumnat estudiar a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. Actualment compta amb més de 87.000 alumnes.

 

Mostrar formulari de contacte