Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Direcció General de Transports, oberta a recuperar freqüències del tren de la Pobla

La Direcció General de Transports, oberta a recuperar freqüències del tren de la Pobla

El president del Pallars Jussà expressa a Ricard Font el rebuig a la reducció i proposa redefinir els horaris

08/02/2012 16:45

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha proposat al Director General de Transports i Mobilitat, Ricard Font, d’incrementar novament les freqüències del tren de la Pobla de Segur entre els mesos d’abril i setembre, per tal de cobrir el període en què s'incrementa el nombre d’usuaris.

Segons Ubach, Ricard Font s'ha mostrat receptiu a la proposta i s’ha compromès a estudiar una fórmula per aplicar-la a partir de l’abril.

Ubach ha justificat aquesta petició per l’interès, no només social sinó turístic, que aquesta línia desperta, tal com ho han demostrat iniciatives com “El tren dels llacs” que ja va funcionar durant l’estiu passat. El president del Pallars Jussà considera que “l’actitud receptiva de la Direcció de Transports és un primer pas per avançar en la recuperació de serveis del tren de la Pobla”. Alhora, es mostra convençut que l'estudi "demostrarà la viabilitat de la línia a partir d’una bona gestió i a la racionalització”.

Segons Joan Ubach, "no es pot acceptar que hi hagi menys de dos serveis diaris de pujada i dos de baixada". El dirigent creu que "caldria modificar els horaris del bus per tal de fer realment complementaris els dos mitjans de transport". El consell també demana més coordinació amb els horaris de les línies d’alta velocitat en direcció Barcelona, cosa que permetria incrementar el nombre de viatgers.

Mostrar formulari de contacte