Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La directora de l'Aeroport Andorra-La Seu assumeix la gestió d'Alguaire

La directora de l'Aeroport Andorra-La Seu assumeix la gestió d'Alguaire

Cristina Pastor ha estat nomenada de manera provisional arran de la destitució del fins ara director, Alberto López. El Govern convocarà un concurs públic per cobrir la vacant a la instal·lació lleidatana

Aeroport de Lleida-Alguaire
Aeroport de Lleida-Alguaire
03/08/2016 18:35

La directora de l'Aeroport Andorra-La Seu, Cristina Pastor, assumirà de manera provisional la gestió de l'aeroport de Lleida-Algaire. La decisió l'ha pres la Generalitat després de fer-se pública la destitució del fins ara responsable de la instal·lació lleidatana, Alberto López,. segons ha informat Catalunya Ràdio.

Cristina Pastor dirigeix la pista alturgellenca des de l'agost del 2013, ara fa tres anys. També és responsable de desenvolupament de negoci de l'empresa pública Aeroports de Catalunya, que controla ambdós complexos. Ara, s'encarregarà provisionalment de la infraestructura del Segrià mentre Aeroports de Catalunya no en defineixi el substitut. Alberto López, enginyer aeronàtic de professió, ha estat al capdavant de Lleida-Algaire des de la inauguració, l'any 2010, i de fet havia participat en el disseny i la construcció d'aquest aeroport.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha informat que la destitució de López es va confirmar el passat 27 de juliol, però no n'han volgut explicar els motius.

Mostrar formulari de contacte