Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Duana Andorrana comissa 55.000 paquets de tabac de contraban

La Duana Andorrana comissa 55.000 paquets de tabac de contraban

La mercaderia està valorada en més de 75.000 euros Aquesta incautació és la més important duta a terme a la frontera del Principat

Contraban de tabac - Duana Andorrana - Camió
Contraban de tabac - Duana Andorrana - Camió
01/02/2010 12:15

Agents de la Duana Andorrana van controlar el passat dilluns, 25 de gener, un camió conduït per un resident andorrà, que transportava terra i pedra. El vehicle es va sotmetre a un control exhaustiu i s'hi va trobar, amagat sota l'estructura metàl·lica horitzontal de la caixa del camió, un total de 55.000 paquets de tabac de contraban, valorats en 75.050 € . La mercaderia, de diferents marques, estava emmagatzemada en 110 caixes.

Aquesta incautació és la més important duta a terme per la Duana Andorrana en la seva història.

L’article 249 de la Llei del Codi de Duana, que fixa les infraccions per contraban, en el punt 3.c estableix que “si es tracta de mercaderies sensibles, quan la infracció pugui ésser constitutiva de delicte, per raó del valor de la mercaderia, s'aplicaran les penes previstes al Codi Penal. Així doncs, i en virtut de l’article 245 del Codi Penal, la Duana Andorrana va posar en disposició del Servei de Policia el conductor, el vehicle i el tabac.

Mostrar formulari de contacte