Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Festa de la Solidaritat, per primera vegada a la primavera

La Festa de la Solidaritat, per primera vegada a la primavera

El programa s'enfoca especialment cap al públic infantil i també inclou un mercat d'ONG locals La majoria d'actes seran a la plaça de les Monges, si bé en cas de pluja es traslladaran a Sant Domènec
Festa de la Solidaritat 2010 - Cartell
05/05/2010 16:39

La Regidoria de Solidaritat de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació han organitzat per aquest dissabte 8 de maig, la Festa de la Solidaritat. La jornada s'iniciarà a les 11 del matí amb l'obertura del Mercat d'ONG locals a la plaça de Les Monges de la Seu.

La festa seguirà a les 12 del migdia, a la plaça de les Monges mateix, amb un taller de titelles de la diversitat a càrrec de Teia Moner, que a les 5 de la tarda oferirà l'espectacle de carrer Contes tel·lúrics. El punt final el posarà el grup Ntapkeu de Bafia (la veu del poble) amb un espectacle de dansa, cant i percussió africana. Serà al pati de la Biblioteca de Sant Agustí a 2/4 de 9 del vespre.

La Regidora de Solidaritat i Cooperació del consistori urgellenc, Anna Vives, destaca el canvi de data d’aquest any: “Hem volgut celebrar la Festa en el període primaveral, per poder-la gaudir al carrer, fet que no era possible quan s’organitzava a la tardor". Aquest any, com a novetat, s’han volgut dirigir les activitats diürnes a un públic infantil.

En cas de pluja, tots els actes programats es realitzaran igualment, però a la sala de Sant Domènec.

Mostrar formulari de contacte