Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Festa Major 'Atípica' de la Seu d'Urgell inclou espectacles familiars de circ i una representació de clown teatral

La Festa Major 'Atípica' de la Seu d'Urgell inclou espectacles familiars de circ i una representació de clown teatral

La reserva de places per a les propostes del pallasso Marcel Gros i les companyies Moi Jordana i CapiCua, s'obrirà el pròxim divendres 21 d’agost

Espectacles familiars de la FM La Seu 2020
Espectacles familiars de la FM La Seu 2020
18/08/2020 18:20

La Festa Major Atípica 2020 de la Seu d’Urgell proposa diferents activitats per a tota la família, amb l'humor com a denominador comú. El programa inclou dos espectacles de circ familiar i una representació de clown teatral.

El pallasso Marcel Gros oferirà el pròxim dilluns, 31 d’agost, a la plaça de Catalunya, a les sis de la tarda, l'espectacle 'La Gran Aventura'. El reconegut clown manresà, amb més de 35 anys sobre l'escenari, proposa una obra autobiogràfica carregada d’humor, en què permetrà al públic descobrir el seu univers particular. L’espectacle està dirigit a tota la família i tindrà una durada aproximada d’una hora.

Una altra activitat familiar serà 'Mr Alret', de la Companyia Moi Jordana. La proposta de circ tradicional, combinarà jocs de malabars, manipulació d’objectes i molt d’humor. Moi Jordana hi presentarà un estil de circ clàssic amb tocs contemporanis, "en què no només seran els més petits els qui riuran”. El programa festiu inclou dues sessions (17.30 i 19.30 h) de l'espectacle, que es podran veure el dissabte 29 d’agost, a la plaça Patalín.

Per tancar la Festa Major, l'obra Koselig se centrarà en cinc personatges insòlits que comparteixen un carruatge caòtic. La proposta de la Companyia CapiCua està conformada per escenes quotidianes de convivència i supervivència carregades de quotidianitat. Teatre, circ familiar i escenes carregades d’humor seran els protagonistes de la nit del dilluns 31 d’agost, a les deu de la nit, al pati del Seminari.

Mesures de seguret i inscripcions prèvies

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell garantirà en totes els espectacles el compliment de les mesures de seguretat i prevenció sanitàries per evitar contagis de la COVID-19. L’entrada serà gratuïta, però cal inscriure's prèviament. La reserva es pot formalitzar, a partir del divendres 21 d’agost, a través del web http://agenda.laseu.cat/cultura/.

Mostrar formulari de contacte