Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fira d'Art reunirà a la Seu les obres d'una trentena d'artistes

La Fira d'Art reunirà a la Seu les obres d'una trentena d'artistes

L'exposició i venda s'ubicarà a la sala d'exposicions La Cuina del 3 a l'11 de desembre La proposta està organitzada pel col·lectiu l'Aparador i l'Ajuntament urgellenc
Rialb - Reunió alcaldes i subdelegada
01/12/2011 11:30

Aquest dissabte, 3 de desembre, la Seu d’Urgell inaugurarà la cinquena edició de la Fira d’Art, organitzada pel col·lectiu d’artistes l’Aparador i l’Ajuntament urgellenc. La mostra, que es perllongarà fins a l'11 de desembre, tindrà lloc a la sala d'exposicions La Cuina, ubicada al centre cultural Les Monges. S'obrirà al públic de les dotze a les dues del migdia, i de les sis de la tarda a les vuit del vespre.

La proposta cultural comptarà amb la participació de 29 artistes de la Seu, l’Alt Urgell i Andorra, molts d´ells pertanyents al col·lectiu l’Aparador. El públic assistent podrà mirar, triar i comprar l’obra exposada, que inclou pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, art tèxtil i escultura.

La Fira d'Art exposarà obres d'Anna Rius (pintura), Andrea Zayas (il·lustració), Salvador Albanell (pintura), Josepa Travé (pintura), Bernat Manresa (fotografia), Carme Invernon (pintura i ceràmica), Joan Canal (escultura), Nico de Winter (escultura), Teresa Gutiérrez (art tèxtil), Ramon Berga (objectes d’art), Pere Guevara (pintura), Salvador Maura (objectes d'art), Sandra March (instal·lació), Jaume Rovira (pintura i gravat),Teresa Font (pintura i gravats), Alfons Valdès (pintura); Gemma Piera (ceràmica), Gerard Moliné (objectes d'art); Berta Oromí (pintura); Núria Riart (pintures), Jeniffer Ferrer, Rosa Mari Coll i Toni Consoles Manresa (escultures), Adrià Ventura (fotografia), Carles Esteve, Montserrat Altimiras i Carolina Porcel.

El col·lectiu l'Aparador ha volgut expressar enguany en el targetó promocional de la Fira el seu record als artistes Josep Maria Soriano Lucaya i Joan Badenes. "Malauradament aquest any no podrem comptar amb la seva presència, però tot i així hem volgut que estiguin entre nosaltres”, s'ha manifestat.

Mostrar formulari de contacte