Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fira d'Art reunirà a la Seu l'obra d'una vintena d'artistes pirinencs

La Fira d'Art reunirà a la Seu l'obra d'una vintena d'artistes pirinencs

La mostra oferirà la possibilitat de poder comprar obsequis de Nadal amb personalitat L'espai 'l'Aparador' celebra el seu cinquè aniversari amb l'exposició "Action painting"

Fira d'Art 2010 - Cartell
Fira d'Art 2010 - Cartell
09/12/2009 11:32

El pròxim dissabte, 12 de desembre, la Seu d’Urgell acollirà la tercera edició de la Fira d’Art, organitzada per l’Ajuntament urgellenc i el col.lectiu d’artistes l’Aparador. El certamen romandrà obert entre les 10 del matí i les 8 del vespre i s'ubicarà al carrer de Sant Josep de Calassanç, on s’hi instal•larà una carpa condicionada per a les baixes temperatures.

La Fira d'Art 2009 comptarà amb la participació de 17 artistes de l’Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra, pertanyents al col.lectiu l’Aparador. El públic assistent podrà mirar, triar i comprar l’obra exposada. Aquesta iniciativa neix amb la idea "d’oferir en un sol espai la possibilitat de poder comprar obsequis de Nadal amb personalitat".

El certamen aplegarà artistes de diferents disciplines: pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, art tèxtil i escultura. Els participants confirmats són el Salvador Albanell (pintura), la Josepa Travé (pintura), el Bernat Manresa (fotografia), la Gemma Coll (il•lustració), la Mònica Almerich (il.lustració), l'Anna Rius (pintura), la Carme Invernon (pintura), el Josep Soriano Lucaya (pintura), el Joan Canal (escultura), el Nico de Winter (escultura), la Teresa Gutiérrez (art tèxtil), l'Adrià Ventura (fotografia), el Fernando Cauda (pintura), el Ramon Berga (objectes d’art), la Lola Masegosa (pintura); el Pere Guevara (pintura) i el Gerard Moliné (objectes d'art).

Nova exposició a l'espai 'l'Aparador'

D'altra banda, l'espai d'art 'l'Aparador', a la plaça del Carme, celebra el seu cinquè aniversari amb l'exposició 'Action painting', en què hi han participat diversos artistes de la zona. Es tracta d'un gran mural de les mides de l'aparador, 9 metres per 2 metres.

Aquest dissabte, per celebrar l'efemèride, el col.lectiu ha obert a tothom la possibilitat de participar en el mural, gràcies a la col.laboració de Fustes Mavisa i Pintures Tarròs, que han cedit gratuïtament el material per poder dur a terme el projecte.

Per l'espai l'Aparador han passat els últims cinc anys una seixantena d'exposicions i més de 70 artistes. El col.lectiu també ha organitzat concerts, recitals de poesia i mostres fora de la comarca. Per Sant Jordi va editar el llibre 'L'Aparador. Espai d'Art al carrer".

La nova exposició al local, "Action Painting", estarà oberta fins al 13 de gener.

Mostrar formulari de contacte