Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fira de Teràpies 'Consciencia't' es consolida en la tercera edició

La Fira de Teràpies 'Consciencia't' es consolida en la tercera edició

Gairebé 1.500 persones han participat en activitats de la mostra, que oferia tallers, xerrades i tastets L'esdeveniment vol esdevenir un referent en mètodes naturals per millorar la salut i el benestar personal

Fira Consciencia't 2015
Fira Consciencia't 2015
04/05/2015 16:48

Gairebé 1.500 persones van participar durant el cap de setmana passat en alguna de les activitats programades a la Seu d’Urgell en el marc de la fira Consciencia’t. Durant tres dies, diferents espais de la ciutat van acollir diferents tipus d’activitats, relacionades amb el món de les teràpies integradores, alternatives i naturals, adreçades a aportar eines per a una vida saludable des del punt de vista físic, emocional i energètic.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, ha manifestat la seva satisfacció per l’èxit de la Fira Consciencia’t i “l’interès de l’Ajuntament en la continuïtat i la consolidació de l’esdeveniment, que s’està convertint en un projecte estratègic per a la ciutat”.

A la Sala de Sant Domènec s’hi han pogut trobar els estands de 20 professionals de la Seu, Alt Urgell, Cerdanya i Andorra, que han ofert els seus coneixements a través de tastets de teràpies. Aquestes demostracions s’oferien a un preu de 10€ i tenien una durada d’entre mitja i una hora. Els tastets tenien la doble finalitat d’oferir tractament als visitants interessats i donar a conèixer la feina d’aquests professionals del territori. Durant els tres dies, 380 persones han pogut tastar algunes d’aquestes teràpies.

També a Sant Domènec s’han dut a terme un total de 20 tallers, en els que hi ha participat gratuïtament un total de 268 persones.

Pel que fa a les conferències, la Sala de la Immaculada ha estat l’espai on durant els tres dies, entre les 10 i les 20h, més de 700 persones han pogut il·lustrar-se sobre diferents temes de la mà d’experts en nutrició, coaching, educació, fisioteràpia, sanació i energia, entre d’altres, en un programa que ha presentat 21 ponències.

Noves activitats

L’Espai Ermengol s’ha incorporat aquest any a la fira Consciencia’t, com a seu de 4 tallers i tastos guiats, en què hi ha participat un total de 53 persones. A tot plegat s’hi ha afegit l’Espai Nunun, amb què la comunitat educativa del mateix nom oferia un indret de lleure per als infants presents a la fira, que ha tingut una molt bona resposta.

A més a més, els restaurants Andria, Arbeletxe, Els Banys de Sant Vicenç, Paisatges i Parador de Turisme van oferir, durant els dies de la Fira, un menú específic basat en la salut, a través de menús vegetarians, detox, saludables i ecològics. Molts visitants van anar a aquests establiments atrets per l’oferta del cap de setmana.

La mostra és organitzada per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'ONG Deixa la teva Empremta i el centre de teràpies Àrnica.

Mostrar formulari de contacte