Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La formació d'adults inclou com a novetat la preparació per a l'accés a la Universitat

La formació d'adults inclou com a novetat la preparació per a l'accés a la Universitat

L'Aula ofereix també cursos de llengües, d’informàtica, graduat en secundària, formació instrumental i preparació per als cicles formatius El termini de preinscripcions comença el dia 16 i finalitza el 23 de juny  
Aula Formació d'Adults la Seu 2010
04/06/2010 09:15

El pròxim 16 de juny s’obre el període de preinscripció per als cursos de formació per a adults que ofereix el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l’Aula de Formació de persones adultes de la Seu d’Urgell. A l’oferta habitual enguany s’ha inclòs com a novetat la preparació per a la prova d’accés a la Universitat als majors de 25 anys.

Les inscripcions també estan obertes per al curs de formació instrumental, adreçat a persones que s'inicien en la lecto-escriptura i que volen reforçar els coneixements inicials i bàsics de la llengua, de les matemàtiques i les ciències naturals i socials. Així mateix, des de l’Aula de Formació s’ofereixen cursos de llengües (de català, castellà, anglès i francès) i cursos d'informàtica, en el nivell d'iniciació i d'usuari I i II.

La Seu també acull els cursos de preparació per a les proves d'accés als Cicles Formatius de grau mitjà i de grau superior; a més del suport i tutorització del curs de Graduat en Educació Secundària. Alhora s’hi fan tasques suport i tutorització dels cursos a distància de l'Institut Obert de Catalunya.

Fins al dia 23 de juny aquelles persones que estiguin interessades en aquestes propostes acadèmiques podran formalitzar la documentació a l’Escola de Formació, ubicada a l’avinguda Garriga i Massó, 22-26, de la Seu d’Urgell. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.30 hores a 12.30 hores, i a la tarda, de dilluns a dijous, de 18.30 hores a les 20.30 hores. Es pot sol.licitar més informació al número de telèfon 973 35 16 12, o bé al correu electrònic afalaseu@xtec.cat. La pàgina web del servei és http://www.xtec.cat/afalaseu.

Mostrar formulari de contacte