Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La formació 'Emprenedores liderant' assoleix la creació d'una xarxa d'intercanvi d'experiències i projectes sobre emprenedoria

La formació 'Emprenedores liderant' assoleix la creació d'una xarxa d'intercanvi d'experiències i projectes sobre emprenedoria

Les participants fan una valoració molt positiva del programa, que es planteja que pugui tenir continuïtat
Participants en el projecte 'Emprenedores liderant'
06/03/2017 17:21

El projecte Emprenedores Liderant ha finalitzat aquest passat mes de febrer amb una valoració “molt positiva” de la formació rebuda per part de les 10 dones de diferents àmbits laborals que han pres part en el programa. El cicle va culminar amb la presentació dels projectes 3D, a través dels quals cada emprenedora ha donat vida a la seva idea de negoci. A més, el programa formatiu ha aconseguit un dels objectius principals, la creació d'una xarxa d’intercanvi d’experiències i de projectes sobre emprenedoria.

Al respecte, la regidora de de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, ha manifestat que “és engrescador despertar el talent, acompanyar les persones en la generació de noves visions, facilitar la creativitat i impulsar la cultura col·laborativa, creant una xarxa a la comarca que permeti compartir iniciatives i idees”. Bonet afegeix que “el repte és seguir treballant per a les dones emprenedores de la Seu i de l’Alt Urgell, i perquè se sumin al projecte Emprenedores Liderant”.

Alta valoració

La valoració general del curs ha estat de 10 sobre de 10. Les participants l’han considerat "100 per cent recomanable", necessari per entendre la situació actual de la seva empresa o del seu nou projecte, i l’han descrit com "sensacional". Segons informa en nota de premsa l'Ajuntament urgellenc, les emprenedores han destacat positivament l’organització del cicle, el nombre d’assistents i l’espai on s’ha desenvolupat, tot i que consideren que hauria fet falta una o dues sessions més per consolidar els aprenentatges.

També ha rebut una puntuació molt alta la metodologia utilitzada durant el cicle, les dinàmiques de grup i els temes tractats, que han contribuït a incorporar nous aprenentatges. Així mateix, s'ha subratllat la tasca de la coach Anna Bentanachs que ha facilitat, impulsat i acompanyat el desenvolupament emprenedor.

Continuïtat

La majoria de les assistents opinen que seria bo que aquest programa-taller tingués continuïtat, i això fa que es plantegi repetir aquesta experiència al llarg d'aquest 2017, incorporant el valor afegit d’oferir un procés de coaching executiu individual (3-4 sessions) dins del mateix programa, com una opció a càrrec de les emprenedores. També es planteja incloure una formació entorn a les habilitats de comunicació interpersonals i del projecte emprenedor.

Emprenedores Liderant ha estat ofert per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, subvencionat a través de l’Institut Català de les Dones. La direcció ha anat a càrrec d’Anna Bentanachs, de Kaxi Coaching. La proposta s'ha adreçat a emprenedores, empresàries i dones que contemplen l’emprenedoria en el seu futur professional amb l’objectiu de prendre consciència de les potencialitats i dels talents, identificar obstacles que impedeixen assolir reptes, potenciar les habilitats de comunicació i crear comunitat de dones emprenedores a la comarca, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte