Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fundació del Món Rural presenta un estudi sobre creació d'empreses i noves oportunitats

La Fundació del Món Rural presenta un estudi sobre creació d'empreses i noves oportunitats

L'acte es fa coincidir aquest dimecres amb una jornada a la Diputació de Lleida El document detecta nous jaciments per al desenvolupament econòmic de les zones rurals
Món Rural - Jornada
22/11/2011 11:22

El director general de la Fundació del Món Rural (FMR), Jordi Sala, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inauguraran aquest dimecres, 23 de novembre, a les 10 hores, la jornada “Anem per feina: ocupació al món rural català, què i com?”. La trobada servirà per donar a conèixer els resultats del projecte “Creació d’empreses i noves oportunitats d’ocupació en zones rurals: Detecció de nous jaciments i eines de finançament”.

Els actes tindran lloc a la sala d’actes de la Diputació de Lleida. La cloenda anirà a càrrec del director general d’Economia social i cooperativa i Treball autònom, Xavier López.

L’objectiu de la proposta formativa és presentar els resultats i les orientacions recomanades dels estudis impulsats per la FMR i desenvolupats per membres del Grup de Recerca de Desenvolupament Rural de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’entitat Seiba.Innovació Social. El document detecta noves oportunitats d’ocupació i d’emprenedoria a les comarques rurals catalanes i aporta consells per tal d’afavorir la seva implantació i desenvolupament.

Durant tot el dia també es debatrà sobre els reptes actuals i les polítiques necessàries per contribuir a la generació d’ocupació i d’activitat econòmica a les zones rurals catalanes, "en aquest període d’incertesa on cal repensar i afavorir noves dinàmiques".

La Fundació del Món Rural impulsa aquest acte en el marc del programa RURALACTIVA: emprenedoria rural (www.ruralactiva.net), amb l’objectiu de contribuir a la dinamització econòmica de les comarques rurals catalanes a partir de la promoció de l’emprenedoria. La iniciativa compta amb el suport dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de la Xarxa Inicia del Departament d’Empresa i Ocupació.

Mostrar formulari de contacte