Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fundació del Sant Hospital organitza visites guiades al nou servei de Radiologia

La Fundació del Sant Hospital organitza visites guiades al nou servei de Radiologia

Es duran a terme del 13 al 23 d’agost, a les 13.30 i a les 19.00 hores L’àrea mèdica compta amb un nou equip de radiologia convencional i un TAC

Sant Hospital - Radiologia
Sant Hospital - Radiologia
07/08/2009 10:47

La Fundació del Sant Hospital organitza del 13 al 23 d’agost un conjunt de visites guiades al nou servei de Radiologia. Totes aquelles persones que vulguin conèixer de primera mà quines són les novetats i les millores que s’han dut a terme en aquesta àrea mèdica poden presentar-se qualsevol dia de la setmana a les instal.lacions hospitalàries. Hi haurà dos torns de visita: un a dos quarts de dues del migdia i l’altre a les set de la tarda. Allà, un especialista els mostrarà els aparells i els explicarà els avantatges de les reformes que s’han dut a terme els últims mesos en l’àmbit radiològic.

El gerent del Sant Hospital, Jordi Riba, qualifica d’”espectacular” l’evolució que ha viscut l’àrea amb la darrera renovació. Riba assegura que “ara mateix hi ha pocs serveis de radiologia a Catalunya que tinguin el nivell de modernització al que hem arribat ara nosaltres” i conclou: “Hem avançat molt de temps, perquè ara ja tenim tot el sistema digitalitzat”.

El Sant Hospital, d’acord amb el pla d’inversions previst per enguany, ha finalitzat recentment les obres a les instal.lacions de Radiologia i ha adquirit un nou equip convencional amb suspensió de sostre, un telecomandament, un ecògraf i un arc quirúrgic. La Fundació també ha dotat el servei d’un TAC de 16 corones. Aquest aparell evitarà desplaçaments dels malalts per a la realització d’aquesta prova i, al mateix temps, permetrà augmentar de manera significativa la capacitat resolutiva i diagnòstica del centre mèdic urgellenc.

Tot l’equipament estarà plenament operatiu partir del mes d’octubre. De moment, la radiologia convencional (radiologia simple i sala telecomandada) funciona amb normalitat des del dia 17 de juliol. El TAC (programat i urgent) s’està implementant de forma gradual i progressiva fins a finals del mes de setembre.

Des del Sant Hospital es manifesta la voluntat de “contribuir a millorar la qualitat i l’assistència a la ciutadania”.

Mostrar formulari de contacte