Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fundació Catalunya La Pedrera presenta un ERTO que afecta Món Natura Pirineus

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta un ERTO que afecta Món Natura Pirineus

La mesura provisional s'aplicarà a 150 treballadors d'atenció al públic i també inclou els recintes de Món Sant Benet, Món Natura Delta i la Casa Milà

Món Natura Pirineus (Foto: Fundació Catalunya La Pedrera)
Món Natura Pirineus (Foto: Fundació Catalunya La Pedrera)
24/03/2020 16:35

La Fundació Catalunya La Pedrera ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per a 150 treballadors d'atenció al públic dels seus equipaments, segons ha confirmat l'ACN. Entre els espais naturals afectats hi ha el centre Món Natura Pirineus, a les Planes de Son (Pallars Sobirà), que roman tancat per raons de seguretat des que va començar la crisi sanitària del coronavirus.

Els altres dos centres afectats per l'ERTO també són tres espais ben coneguts: el Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages; el Món Natura Delta, al Montsià, i l'edifici de la Casa Milà (La Pedrera), a Barcelona, on hi ha la seu central de la fundació.

Des de Catalunya La Pedrera han justificat aquests acomiadaments provisionals per tal que l'actual aturada de l'activitat "no tingui cap afectació econòmica per als empleats". En aquest sentit, l'entitat complementarà els imports que no quedin coberts per la prestació econòmica pública derivada de l'expedient.

Mostrar formulari de contacte